Selecteer een pagina

Het verhaal

van Jasper Anker

Anker Decoraties is het bureau van Jasper Anker. Anker heeft 19 jaar als decoratiemedewerker bij Attractiepark Duinrell gewerkt. Hij was daar verantwoordelijk voor de uitstraling en aankleding van attracties en het park. Anker is precies in zijn werk. Afspraak is afspraak en het is pas goed als iedereen tevreden is.

 

Voor wie

Anker Decoraties is breed inzetbaar en werkt in opdracht van bedrijven en particulieren. Voor alle werkzaamheden ontvangt u vooraf een heldere offerte.

Jasper: “Persoonlijk contact met opdrachtgevers is voor mij heel belangrijk. Ik wil graag weten wat mensen mooi vinden en waar ze het voor willen gebruiken. Als we dat goed hebben doorgesproken, komt er bij mij een creatief proces op gang. Alle radertjes gaan draaien en van daaruit ontstaat er een origineel resultaat. Dat geldt voor het ontwerp van een huisstijl of advertentie maar ook voor het maken van een reclamebord of een muurschildering in een kinderkamer.”

Jasper: “Het is fijn om je creatieve kant kwijt te kunnen in je werk. Ik hou ervan om verschillende dingen te doen. Daarnaast geeft het veel voldoening om andere mensen blij te maken met wat ik doe. Of het nou een huisstijl is, een muurschildering of een illustratie: ik doe het allemaal met even veel plezier!”

Jaar vakmanschap

Afgeronde projecten

Niets is te gek

Technieken

Anker werkt in opdracht van bedrijven en particulieren en maakt gebruik van verschillende technieken. Zijn kracht zit ’m in de combinatie van ICT en handmatig vakmanschap. Creativiteit en service zijn daarbij de rode draad.

Jasper: “Wat ik in mijn hoofd bedenk, maak ik met handen. Dat kan met behulp van een computer, maar ik werk ook graag met mijn handen. Mijn werkzaamheden zijn breed: vormgeven, tekenen, schilderen, constructies ontwerpen en bouwen. Ik denk graag met klanten mee, unieke projecten vind ik het mooiste om te doen!”

Alles is mogelijk

Wat u ook bedenkt, alles is mogelijk. Samen vinden we de oplossing voor uw creatieve vraagstuk!

Kleuren en samples genoeg

Zoekt u net die ene speciale kleur en kunt u hem niet vinden? Ik heb alle mogelijk kleuren tot mijn beschikking!

Alle soorten materialen

Welke opdracht u ook heeft, ik voer hem uit. Dit kan in alle soorten materialen.

Leren schilderen

Opleiding en werkervaring

Jasper Anker volgde hij in Utrecht op het Nimeto de opleiding schilderen. Hier leerde hij alles over schildertechnieken, verf en andere materialen. Tijdens zijn opleiding ontdekte hij zijn talent en creatieve kant. Anker werkte vervolgens bij een reclamebureau waar hij belettering deed en zich ontwikkelde tot allround medewerker. Van 1999 tot 2018 werkte hij bij Duinrell als decoratiemedewerker, zijn eigen bureau begon hij parttime in 2005 en vanaf begin 2018 fulltime.